ΕΚΛΟΓΕΣ: Αναλυτικά η προσέλευση σε σχέση με την πρώτη Κυριακή και το 2013 - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ: Αναλυτικά η προσέλευση σε σχέση με την πρώτη Κυριακή και το 2013 - ΠΙΝΑΚΑΣ

Ένας στους τρεις ψηφοφόρους εξάσκησε μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (4/02) το εκλογικό του δικαίωμα για ανάδειξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ελαφρώς αυξημένο από το ποσοστό της πρώτης Κυριακής (28/1).

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 12:00 που έκλεισαν για μια ώρα οι κάλπες, Παγκυπρίως προσήλθε το 32,6% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, σε σχέση με το 30,2% της πρώτης Κυριακής.

Ανά επαρχία, στην Λευκωσία το ποσοστό έφτασε το 35,7%, στην Λεμεσό 30,7%, στην Αμμόχωστο 32,3%, στη Λάρνακα 31,3% και στην Πάφο ψήφισε το 30,7%.

Τόσο σε Παγκύπριο επίπεδο, όσο και στις επαρχίες, τα ποσοστά προσέλευσης μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, σε σχέση με την εκλογική διαδικασία του 2013 είναι χαμηλότερα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Ant1:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.