Ε.Θεοχάρους: 'Ο νέος Πρόεδρος να εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού'

Ε.Θεοχάρους: 'Ο νέος Πρόεδρος να εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού'

Την ελπίδα όπως ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού, εξέφρασε η Πρόεδρος της "Αλληλεγγύης", Ελένη Θεοχάρους.

Η κ.Θεοχάρους, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, εξέφρασε την ευχή όπως εκείνος που θα εκλεγεί θα εργαστεί προς όφελος του κυπριακού Ελληνισμού.

Το διακύβευμα των προεδρικών εκλογών, συμπλήρωσε, είναι η επιβίωση του Ελληνισμού στη γη όπου επιβιώνει εδώ και 4 χιλιάδες χρόνια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE