ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Στις κάλπες και 294 κρατούμενοι ανεξαρτήτως του αδικήματος που έχουν διαπράξει

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Στις κάλπες και 294 κρατούμενοι ανεξαρτήτως του αδικήματος που έχουν διαπράξει

Στην ψηφοφορία για την επαναληπτική εκλογή προς ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας συμμετέχουν και 294 κρατούμενοι των Κεντρικών Φυλακών, που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 μετά το μεσημέρι, με μια ώρα διάλειμμα στις 12 το μεσημέρι.

Η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και μέχρι τις 12 το μεσημέρι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 207 κρατούμενοι.

Στις φυλακές λειτουργεί ένα ειδικό εκλογικό κέντρο και έχει στηθεί μια κάλπη, η οποία θα μεταφερθεί και θα συγχωνευθεί με την κάλπη στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι φυλακισμένοι ανεξαρτήτως του αδικήματος που έχουν διαπράξει και για το οποίο έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE