Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Κρίσιμα 21χρονος μετά από επίθεση - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο
Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγλαντζιάς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό 21χρονου.

Η ψηφοφορία άρχισε στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 μετά το μεσημέρι, με μια ώρα διάλειμμα στις 12 το μεσημέρι.
Η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και μέχρι τις 12 το μεσημέρι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 207 κρατούμενοι.
Στις φυλακές λειτουργεί ένα ειδικό εκλογικό κέντρο και έχει στηθεί μια κάλπη, η οποία θα μεταφερθεί και θα συγχωνευθεί με την κάλπη στο Δημοτικό Μέγαρο Λευκωσίας.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι φυλακισμένοι ανεξαρτήτως του αδικήματος που έχουν διαπράξει και για το οποίο έχουν καταδικαστεί σε φυλάκιση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




