ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο νέος Πρόεδρος να ζητήσει απόσυρση όλων των εγγράφων της πλευράς μας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο νέος Πρόεδρος να ζητήσει απόσυρση όλων των εγγράφων της πλευράς μας» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ψήφισε στο Λύκειο Νεαπόλεως στη Λεμεσό ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ γύρω στις 10:15 π.μ.

Σε δηλώσεις του εξήγησε ότι ο νέος Πρόεδρος «θα κληθεί να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, στο Κυπριακό και στην εσωτερική διακυβέρνηση».

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι από τα λάθη του παρελθόντος θα έχει αποκομίσει πείρα», δήλωσε, ενώ σημείωσε ότι «από πλευράς ΕΔΕΚ, όπως έχουμε διαβεβαιώσει θα είμαστε θετικοί και εποικοδομητικοί σε προτάσεις που εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον».

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει την «προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας» καθώς «με την απόσυρση του χάρτη δημιουργεί τετελεσμένα», ενώ «η διαδικασία που ακολουθήσαμε ήταν αναποτελεσματική και επικίνδυνη».

Κάλεσε επίσης τον νέο πρόεδρο «να ζητήσει την απόσυρση όλων των εγγράφων που η δική μας πλευρά κατέθεσε στη διαδικασία» και το Εθνικό Συμβούλιο να χαράξει νέα τακτική και νέα στρατηγική.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένο αδιέξοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE