Τραγωδία στη Λευκωσία: Θανατηφόρο το τροχαίο με φορτηγό – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 55χρονης
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω τις 7 το πρωί, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία).
Πλέον η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα και τον τρόπο που αυτή ήρθε (με ανατροπή) και να κοιτάξει τον επόμενο αγώνα. Από την πρώτη στιγμή το μήνυμα που δίνει ο κύπριος κόουτς στους παίχτες του είναι «Δόξα και μόνο Δόξα» θέλοντας να τους δείξει πως έχει μεγάλη σημασιά ο Απόλλωνας να επιστρέψει στις νίκες.
Το καλύτερο αντίδοτο μετά από αποτυχία είναι η επιτυχία. Δεν θα είναι εύκολο το ματς της ερχόμενης Τετάρτης (7/2) κόντρα στην Δόξα στο Μακάρειο. Μπορεί η Δόξα να μην είναι και στο καλύτερό της φεγγάρι όμως είναι σκληροτράχηλη ομάδα, θα παίξει για να πάρει βαθμολογικό όφελος από το παιχνίδι και όλοι ξέρουμε πως είναι ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο. ‘Υπουλο λοιπόν το παιχνίδι και ο Σοφρώνης Αυγουστή σίγουρα θα θέλει ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει ο δρόμος προς την νίκη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις