Η δική του ώρα!

Η δική του ώρα!

Ο Απόστολος Γιάννου ήταν το μοναδικό απόκτημα της ΑΕΚ Λάρνακας κατά την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Ο Έλληνας επιθετικός καλείται να αποδείξει από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν.

Ο Γιάννου είναι διαθέσιμος στον ερχόμενο αγώνα κόντρα στην Αλκή (Τρίτη 6/2) και υπολογίζεται ότι ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα τον χρησιμοποιήσει και ο υψηλόσωμος φορ θα καταγράψει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά.

Ο Τσάβι Ρόκα με την απόκτησή του ευελπιστά ότι η ΑΕΚ θα πάρει τέρματα και από αλλού και δεν θα έχει τόση εξάρτηση από τον Φλοριάν Τολεμές. Ο κ. Ιδιάκεθ προσανατολίζεται να τους τοποθετεί σε σχήμα με δύο επιθετικούς στην αιχμή του δώρατος με την προοπτική ότι οι δύο τους θα συνεργάζονται άψογα και θα αποτελούν «πονοκέφαλο» για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Είναι η ώρα λοιπόν του Απόστολου Γιάννου. Ο Έλληνας επιθετικός οφείλει να αποδείξει σε όλους την αξία του, να σκοράρει και να βοηθήσει την ΑΕΚ στα δύσκολα ματς που έρχονται και να συνεισφέρει και αυτός στην προσπάθεια που γίνεται για εκπλήρωση των στόχων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE