Αποκάλυψη! Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018 - VIDEO

Αποκάλυψη! Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018 - VIDEO

Στην εκπομπή 'Επιτέλους Σαββατοκύριακο' σχολιάστηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor 2018 την δεύτερη εβδομάδα, ενώ έγινε και μια αποκάλυψη.

Ωστόσο, μια αποκάλυψη της Όλγας Λαφαζάνη κατάφερε να κάνει τη Ναταλία Γερμανού να… “παγώσει”.

Η δημοσιογράφος ανέφερε on air, ότι ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Γιώργος Κοτσοβός, δέχτηκε πρόταση για το reality επιβίωσης και ενδέχεται να τον δούμε να ανταγωνίζεται την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής:

Ο.Λ.: Εγώ άκουσα ότι θα μπει και ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ν.Γ.: Ποιος; Αυτός που του έσκισε τη μπλούζα;

Ο.Λ.: Ναι

Να σας θυμίσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε έναν έντονο καβγά με τον επιχειρηματία στα μπουζούκια, τον οποίο απαθανάτισαν οι φωτογράφοι!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE