Αποκάλυψη! Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018 - VIDEO

Αποκάλυψη! Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018 - VIDEO

Στην εκπομπή 'Επιτέλους Σαββατοκύριακο' σχολιάστηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor 2018 την δεύτερη εβδομάδα, ενώ έγινε και μια αποκάλυψη.

Ωστόσο, μια αποκάλυψη της Όλγας Λαφαζάνη κατάφερε να κάνει τη Ναταλία Γερμανού να… “παγώσει”.

Η δημοσιογράφος ανέφερε on air, ότι ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Γιώργος Κοτσοβός, δέχτηκε πρόταση για το reality επιβίωσης και ενδέχεται να τον δούμε να ανταγωνίζεται την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής:

Ο.Λ.: Εγώ άκουσα ότι θα μπει και ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ν.Γ.: Ποιος; Αυτός που του έσκισε τη μπλούζα;

Ο.Λ.: Ναι

Να σας θυμίσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε έναν έντονο καβγά με τον επιχειρηματία στα μπουζούκια, τον οποίο απαθανάτισαν οι φωτογράφοι!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE