Αποκάλυψη! Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018 - VIDEO

Αποκάλυψη! Πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor 2018 - VIDEO

Στην εκπομπή 'Επιτέλους Σαββατοκύριακο' σχολιάστηκαν τα όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor 2018 την δεύτερη εβδομάδα, ενώ έγινε και μια αποκάλυψη.

Ωστόσο, μια αποκάλυψη της Όλγας Λαφαζάνη κατάφερε να κάνει τη Ναταλία Γερμανού να… “παγώσει”.

Η δημοσιογράφος ανέφερε on air, ότι ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Γιώργος Κοτσοβός, δέχτηκε πρόταση για το reality επιβίωσης και ενδέχεται να τον δούμε να ανταγωνίζεται την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής:

Ο.Λ.: Εγώ άκουσα ότι θα μπει και ο πρώην σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ν.Γ.: Ποιος; Αυτός που του έσκισε τη μπλούζα;

Ο.Λ.: Ναι

Να σας θυμίσουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε έναν έντονο καβγά με τον επιχειρηματία στα μπουζούκια, τον οποίο απαθανάτισαν οι φωτογράφοι!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.