ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικός έσωσε τη ζωή μικρού παιδιού

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικός έσωσε τη ζωή μικρού παιδιού

Αστυνομικός φέρεται να έσωσε μικρό παιδάκι, όταν αυτό είχε καταπιεί την γλώσσα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αστυνομικός Νίκος Χρ., βοήθησε ένα μικρό παιδί που κατάπιε την γλώσσα του, όταν αυτό έπαιζε στο Kings Avenue Mall, στην Πάφο.

Η δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, έγινε για να συγχαρούν δημόσια τον αστυνομικό για την πράξη του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο Συγχαρητήρια στον αστυνομικό Νίκο Χρ. ο οποίος έσωσε ένα παιδάκι που κατάπιε την γλώσσα του καθώς έπαιζε στα παιχνίδια του Μάλλ. Αν δεν ήταν ο Νίκος δεν ξέρω τι θα γινόταν και πάλι ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ. Άξιος!!!!!», έγραφε στην δημοσίευσή της η Στ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE