ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: 70χρονη στο νοσοκομείο – Η κατάστασή της

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: 70χρονη στο νοσοκομείο – Η κατάστασή της

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Δευτεράς – Ψιμολόφου.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενό μας άρθρο, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Δευτεράς – Ψιμολόφου, με την μια οδηγό να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η 70χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, φέρει ελαφρύ τραύμα, το οποίο δεν εμπνέει καμιά ανησυχία για την υγεία της, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE