ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: 70χρονη στο νοσοκομείο – Η κατάστασή της

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: 70χρονη στο νοσοκομείο – Η κατάστασή της

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 3/2, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Δευτεράς – Ψιμολόφου.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενό μας άρθρο, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν στον δρόμο Δευτεράς – Ψιμολόφου, με την μια οδηγό να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η 70χρονη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, φέρει ελαφρύ τραύμα, το οποίο δεν εμπνέει καμιά ανησυχία για την υγεία της, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE