Πήρε φωτιά φάρμα αλόγων στον Λυθροδόντα - Ζημιές αρκετών χιλιάδων

Πήρε φωτιά φάρμα αλόγων στον Λυθροδόντα - Ζημιές αρκετών χιλιάδων

 Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική στις 00.48 τα ξημερώματα του Σαββάτου (03/02) καθώς λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φάρμα αλόγων στη περιοχή του χωριού Λυθροδόντα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Ακροπόλεως ‘Λοχία Σπύρου Τταντή’ και Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.12.

Από την πυρκαγιά κάηκαν 20 μεγάλες μπάλες σανού, μια καρότσα και ένα φορτηγό όχημα μεταφοράς αλόγων.

Οι μπάλες σανού και τα οχήματα βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν το Σάββατο (03/02) σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.