ΕΛΛΑΔΑ: Απετράπη την ύστατη προβοκάτσια ακροδεξιών στα Ίμια

ΕΛΛΑΔΑ: Απετράπη την ύστατη  προβοκάτσια ακροδεξιών στα Ίμια

Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι αποτράπηκε από τις ελληνικές Αρχές προβοκάτσια με ακροδεξιό «άρωμα» στα Ίμια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ελληνικών διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης (σ.σ. Παρασκευή 2/2), χαμηλόβαθμος υπάλληλος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, επικεφαλής ακροδεξιάς οργάνωσης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής το 2014, επιχείρησε από την Κάλυμνο να μεταβεί και να ανέβει με πλωτό μέσο στα Ίμια.

Την τελευταία στιγμή οι τοπικές Αρχές και το Λιμενικό τον εντόπισαν και απέτρεψαν το σχέδιό του, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση στην περιοχή με την Τουρκία, σε μια περίοδο που, όπως σημειώνουν ελληνικές πηγές, η Άγκυρα έχει ανεβάσει τους τόνους.

Ο ίδιος έχει αναρτήσει όλο το ιστορικό της υπόθεσης σε βίντεο στο youtube, αλλά και σε αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE