Μακάρι να ήταν μόνο σενάριο εκπαίδευσης- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μακάρι να ήταν μόνο σενάριο εκπαίδευσης-  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλούνται να επέμβουν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, να βγάλουν από τα συντρίμια κάποιον επιβαίνοντα οχήματος που εμπλέκεται σε τροχαίο.

Για τον λόγο αυτό, τα μέλη της Πυροσβεστικής εκπαιδεύονται, όπως αναφέρει και σχετική δημοσίευση της Υπηρεσίας την Πέμπτη (1/2), συνεχώς και σε καθημερινή βάση.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook, εκτός από τις τεχνικές αποπαγίδευσης από τροχαία ατυχήματα, μπορούμε να πάρουμε και μια εικόνα για τις συνέπιες μιας σοβαρής σύγκρουσης.


Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.