Απίστευτο μπούλινγκ…

Απίστευτο μπούλινγκ…

Τα όσα διαβάζουμε τελευταία για το… μαρτύριο που περνάει στην Μαρσέιγ ο Κώστας Μήτρογλου, δεν έχουν προηγούμενο και παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Δείτε ΕΔΩ το τελευταίο πρωτοφανές περιστατικό…

Εντάξει, οι “κλίκκες” πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν στα αποδυτήρια, αν όχι όλων, σε πολλών ομάδων, όμως τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο αυτό, δεν ήταν τόσο έντονο όσο παλιά και αναφερόμαστε φυσικά και στην Κύπρο.

Αυτό όμως που γίνεται με τον άλλοτε “πιστολέρο” του Ολυμπιακού στη γαλλική Μαρσέιγ, είναι εξωφρενικό. Μόνο οι… φροντιστές έμειναν να “θάψουν” τον Ελλαδίτη επιθετικό.

Δεν θυμόμαστε να έχουμε διαβάσει ή να έχουμε πληροφορηθεί ποτέ ανάλογο μπούλινγκ σε ποδοσφαιριστή…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE