Πικρό φινάλε για την ομάδα του Σιβού απέναντι στη Μπεσίκτας, βασικός ο Νιγηριανός!

Πικρό φινάλε για την ομάδα του Σιβού απέναντι στη Μπεσίκτας, βασικός ο Νιγηριανός!

Ο Νιγηριανός διεθνής πρώην άσος Ανόρθωσης, Αμπντουλαχί Σιβού, ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Μπούρσασπορ, στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπεσίκτας, για την 20η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο Σιβού αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή σε σύστημα 4-3-3, έβγαλε αρκετό πάθος σε ολόκληρο το 90λεπτο και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 27΄ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του ανέτρεψε το 0-1 που σημείωσε στο 13΄ ο Αντριάνο, με αυτογκόλ του Νεγρέδο στο 37΄ και γκολ του Ντελάρτζ στο 45΄+2΄ και έφτασε μία ανάσα από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια, όμως δέχθηκε τη… “ψυχρολουσία” στο 90΄+2΄ από το Νεγρέδο, ο οποίος ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και πήρε το “αίμα” του πίσω για το αυτογκόλ που σημείωσε στο Α΄ ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE