Πικρό φινάλε για την ομάδα του Σιβού απέναντι στη Μπεσίκτας, βασικός ο Νιγηριανός!

Πικρό φινάλε για την ομάδα του Σιβού απέναντι στη Μπεσίκτας, βασικός ο Νιγηριανός!

Ο Νιγηριανός διεθνής πρώην άσος Ανόρθωσης, Αμπντουλαχί Σιβού, ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Μπούρσασπορ, στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπεσίκτας, για την 20η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο Σιβού αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή σε σύστημα 4-3-3, έβγαλε αρκετό πάθος σε ολόκληρο το 90λεπτο και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 27΄ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του ανέτρεψε το 0-1 που σημείωσε στο 13΄ ο Αντριάνο, με αυτογκόλ του Νεγρέδο στο 37΄ και γκολ του Ντελάρτζ στο 45΄+2΄ και έφτασε μία ανάσα από μία μεγάλη νίκη κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια, όμως δέχθηκε τη… “ψυχρολουσία” στο 90΄+2΄ από το Νεγρέδο, ο οποίος ισοφάρισε στο τελικό 2-2 και πήρε το “αίμα” του πίσω για το αυτογκόλ που σημείωσε στο Α΄ ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.