Συνέχισε τη δουλειά ενόψει ΑΕΚ

Συνέχισε τη δουλειά ενόψει ΑΕΚ

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (02/02) η προετοιμασία της Αλκής, ενόψει του τοπικού ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

“Η ομάδα μας συνέχισε σήμερα, με απογευματινή προπόνηση, την προετοιμασία της για τον αγωνα της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η αναμέτρηση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Μοναδικός απών θα είναι ο Εγκομό που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE