Ο Απόλλων ενημερώνει για τα εισιτήρια με τη Δόξα…

Ο Απόλλων ενημερώνει για τα εισιτήρια με τη Δόξα…

Η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα της Λεμεσιανής ομάδας με αντίπαλο τη Δόξα.

Αναλυτικά:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι από το πρωί του Σάββατου (03/02, 09:00) θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τη Δόξα Κατωκοπιάς για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07/02, 19:00), στο Μακάρειο Στάδιο.

Σημείο προπώλησης το Apollon Official Store το οποίο βρίσκεται στη οδό Γλάδστωνος 69.

Η τιμή για τον αγώνα έχει ορισθεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

KANONIKO Εισιτήριο: €15

ΜΑΘΗΤΙΚΟ Εισιτήριο: €10

Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

* Για τα ΜΑΘΗΤΙΚΑ εισιτήρια, θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας TEENS/ GOLD TEENS μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, οι οποίοι παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους το συντομότερο δυνατό, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (πρέπει να προσκομίσουν κάρτα διαρκείας/ ο κάθε κάτοχος έχει το δικαίωμα να αγοράζει ENA μόνο εισιτήριο).

Ώρες λειτουργίας του Apollon Official Store:

Σάββατο: 09:00 – 14:30

Δευτέρα: 09:00 – 13:00, 1500 – 19:00

Τρίτη: 09:00 – 13:00, 1500 – 19:00

Τετάρτη: 09:00 – 15:00 (συνεχόμενο ωράριο)

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2535 1954″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.