ΚΑΝΑΔΑΣ: 18χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα μάτια της μάνας του – VIDEO

ΚΑΝΑΔΑΣ: 18χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα μάτια της μάνας του – VIDEO

Ένας 18χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι την Τετάρτη (31/01) σε δικαστική αίθουσα στον Καναδά, σε περιοχή κοντά στην Οτάβα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του 18χρονου, η οποία κλονίστηκε ψυχολογικά.

Όλα προέκυψαν συνεπεία της αντίστασης του νεαρού κατά αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 18χρονος που αρνήθηκε να συνεργαστεί, προσπάθησε να κτυπήσει αστυνομικό στο κεφάλι με ειδικό ρόπαλο που του απέσπασε.

Οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον τιθασεύσουν έπεσαν στο κενό, κι ένας απ΄ αυτούς ανέσυρε πιστόλι. Το αποτέλεσμα ήταν να πυροβοληθεί ο 18χρονος στο κεφάλι.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Ευτυχώς, η… τραγωδία αποφεύχθηκε, καθώς όπως έγινε γνωστό αργότερα ο εγκέφαλος του νεαρού δεν επλήγη από την σφαίρα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Δείτε το VIDEO στο οποίο καταγράφεται όλο το επεισόδιο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE