ΚΑΝΑΔΑΣ: 18χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα μάτια της μάνας του – VIDEO

ΚΑΝΑΔΑΣ: 18χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα μάτια της μάνας του – VIDEO

Ένας 18χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι την Τετάρτη (31/01) σε δικαστική αίθουσα στον Καναδά, σε περιοχή κοντά στην Οτάβα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του 18χρονου, η οποία κλονίστηκε ψυχολογικά.

Όλα προέκυψαν συνεπεία της αντίστασης του νεαρού κατά αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 18χρονος που αρνήθηκε να συνεργαστεί, προσπάθησε να κτυπήσει αστυνομικό στο κεφάλι με ειδικό ρόπαλο που του απέσπασε.

Οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον τιθασεύσουν έπεσαν στο κενό, κι ένας απ΄ αυτούς ανέσυρε πιστόλι. Το αποτέλεσμα ήταν να πυροβοληθεί ο 18χρονος στο κεφάλι.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Ευτυχώς, η… τραγωδία αποφεύχθηκε, καθώς όπως έγινε γνωστό αργότερα ο εγκέφαλος του νεαρού δεν επλήγη από την σφαίρα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Δείτε το VIDEO στο οποίο καταγράφεται όλο το επεισόδιο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE