ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε 19 χιλ. και αντί αυτοκίνητα τους 'πούλησε' δικαιολογίες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε 19 χιλ. και αντί αυτοκίνητα τους 'πούλησε' δικαιολογίες

Πενηντάχρονος από τη Λάρνακα καταζητείται για υπόθεση κλοπής 19 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 30 Ιανουαρίου 2018 άντρας κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι στις 28/11/2017 είχε συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας του, με 50χρονο από τη Λάρνακα, στον οποίο παρέδωσε επιταγή ύψους 19 χιλιάδων ευρώ για να του φέρει στην Κύπρο δύο οχήματα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 50χρονος πήρε την επιταγή ωστόσο πέρασαν αρκετές μέρες χωρίς να φέρει στην Κύπρο τα δύο οχήματα, όπως είχε συμφωνηθεί. Όταν ο παραπονούμενος ζήτησε εξηγήσεις για την καθυστέρηση, ο 50χρονος έδωσε διάφορες δικαιολογίες και δεν επέστρεψε το ποσό των 19 χιλιάδων ευρώ που εισέπραξε.

Εναντίον του 50χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της κλοπής κεφαλαίων και καταζητείται από την Αστυνομία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE