Απέστειλε τα τρία έγγραφα στον Μαλά ο Αναστασιάδης

Απέστειλε τα τρία έγγραφα στον Μαλά ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, εις απάντηση των ισχυρισμών του υποψηφίου Προέδρου κ. Σταύρου Μαλά κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού διαλόγου που είχαν στις 31 Ιανουαρίου 2018, απέστειλε την Παρασκευή (02/02) στον κ. Μαλά τα ακόλουθα έγγραφα:

  1. Το έγγραφο που κατέθεσε η πλευρά μας στις 5 Ιουλίου 2017 στη βάση των παραμέτρων του ΓΓ του ΟΗΕ.
  2. Το άτυπο έγγραφο (non paper) που παρουσίασε ο ΓΓ του ΟΗΕ το βράδυ της 6ης Ιουλίου 2017.
  3. Επισημάνσεις του διαπραγματευτή κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη όσον αφορά τον τρόπο λήψης αποφάσεων του Προέδρου και του Αντιπροέδρου.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε για λόγους εθνικού συμφέροντος, να αποφύγει τη δημοσιοποίηση των εν λόγω εγγράφων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προεδρικού, εναπόκειται στον κ. Μαλά, εάν θεωρεί σκόπιμο, να τα δώσει στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE