Απειλητικές επιστολές σε Κοτζιά και άλλους 4 υπουργούς για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Απειλητικές επιστολές σε Κοτζιά και άλλους 4 υπουργούς  για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, απειλητικές επιστολές έχουν λάβει άλλοι τέσσερις υπουργοί, καθώς και βουλευτές τις κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Κοτζιάς έλαβε δύο επιστολές. Στην πρώτη δεχόταν απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς ο άγνωστος αποστολέας έγραφε πως υπάρχουν τρεις σφαίρες για τον υπουργό και την οικογένειά του. Η δεύτερη επιστολή, της οποίας ο αποστολέας  δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι ο ίδιος, έχει κοινοποιηθεί και σε τέσσερις ακόμα υπουργούς. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε: «υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται».

Κοινή αντίληψη όλων, και της κυβέρνησης αλλά και πιστεύω των ανθρώπων που θα κατέβουν να διαδηλώσουν είναι να υπάρξει μεν έκφραση της γνώμης τους αλλά μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα ηρεμίας και σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος, είπε ο υπουργός. «Δεν φοβόμαστε επεισόδια. Πιστεύουμε ότι θα γίνει σε ήρεμο κλίμα το συλλαλητήριο αλλά έχουμε πάρει μέτρα που πρέπει να πάρουμε» τόνισε.

Πηγή: iefimerida.gr




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.