Πατέρας μάρκαρε το γιο του σε αγώνα!

Πατέρας μάρκαρε το γιο του σε αγώνα!

Ο Αλεσάντρο Λουκαρέλι έχει ανταμώσει με άπειρους αντιπάλους στα 20+ χρόνια καριέρας του όμως αυτό που έζησε στον τελευταίο φιλικό αγώνα της Πάρμα ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο.

Η Πάρμα συνεχίζει τον αγώνα της προκειμένου να καταφέρει κάποια στιγμή να επιστρέψει στη φυσική της θέση, στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό ο Αλεσάντρο Λουκαρέλι μπορεί να καμαρώνει για μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην καριέρα του.

Αυτή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με την πρώτη ομάδα των “παρμέντσι” να τιθεται αντιμέτωπη με την ομάδα Νέων στο αθλητικό κέντρο του Κολέκιο και τον 40χρονο αμυντικό να κοντράρεται με τον μεγαλύτερο γιο του, τον 17χρονο Ματέο.

Υπάρχει μάλιστα μία φωτογραφία από το ματς που τον δείχνει να μαρκάρει τον γιο του κρατώντας τον από τη φανέλα, με τον Λουκαρέλι να ανεβάζει την ιστορική φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Τwitter με το εξής σχόλιο: “Αυτό μου έλειπε”.

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.