Αρχιεπίσκοπος: ‘Δεν θα εκλεγεί ο Μαλάς’ – Πρώτη αντίδραση ΑΚΕΛ -VIDEOS

Αρχιεπίσκοπος: ‘Δεν θα εκλεγεί ο Μαλάς’ – Πρώτη αντίδραση ΑΚΕΛ -VIDEOS

Σίγουρος για την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος, την Παρασκευή 2/2.

Λίγο πριν την είσοδό του στο Προεδρικό, δημοσιογράφος ανάφερε στον Αρχιεπίσκοπο την τοποθέτηση του Σταύρου Μαλά σχετικά με το Υπ. Παιδείας, με τον ίδιο να απαντά απαξιωτικά ότι, «αφού δεν θα εκλεγεί, γιατί να κάνω σκέψεις τώρα, αν θα με ρωτήσει».

Στο στούντιο του Alpha εκείνη την στιγμή βρίσκονταν καλεσμένοι ο Στέφανος Στεφάνου του ΑΚΕΛ και ο Πρόδρομος Προδρόμου του ΔΗΣΥ, οι οποίοι τοποθετήθηκαν άμεσα, με τον κ. Στεφάνου φανερά εκνευρισμένο να λέει χαρακτηριστικά ότι, «ο Αρχιεπίσκοπος απλώς προσβάλλει την εκκλησία».

Δείτε στα πιο κάτω βίντεο τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου και τις αντιδράσεις:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE