ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν άντεξε τον θάνατο του συζύγου της και πέθανε λίγες ώρες μετά– 60χρόνια γάμου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν άντεξε τον θάνατο του συζύγου της και πέθανε λίγες ώρες μετά– 60χρόνια γάμου

Συγκινεί η ιστορία του ζεύγους Αγγελίδη από την Λάρνακα, όπου έχασαν και οι δύο την ζωή τους σε διάστημα 11 ωρών…

Μετά από 60 χρόνια έγγαμου βίο, ο 82χρονος Λουκής Αγγελίδης και η 77χρονη Ευγενία Αγγελίδου, έχασαν την ζωή τους, έχασαν την ζωή τους την ίδια μέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα γεγονότα, όπως αυτά παρουσιάζονται στον «Πολίτη», ο 82χρονος «έσβησε» στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 31/1/2018 στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας από πνευμονικό οίδημα.

Η οικογένεια προγραμμάτιζε την κηδεία του, ωστόσο ο θάνατος της συζύγου του, ανέτρεψε τα δεδομένα.

Η 77χρονη, το βράδυ της ίδιας μέρας, δεν άντεξε τον χαμό του συζύγου της και πέθανε από ανακοπή καρδίας.

Το ζεύγος Αγγελίδη, ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια, ενώ εργάζονταν και μαζί για πάρα πολλά χρόνια.

Τελικά, το ανδρόγυνο κηδεύθηκε μαζί την Πέμπτη 1/2/2018 από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στην Λάρνακα, ενώ η ταφή έγινε σε κοινό τάφο στο κοιμητήριο το Αγ. Γεωργίου Κοντού.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE