ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθηγήτρια τραυμάτισε 11χρονο μαθητή – Εξήγησε στις Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθηγήτρια τραυμάτισε 11χρονο μαθητή – Εξήγησε στις Αρχές

Επίθεση με βαριά σωματική βλάβη κατά 11χρονου, εναντίον καθηγήτριας σχολείου, διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ‘Πρωινό Δρομολόγιο’ στο ΡΙΚ, το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 1/2/2018.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η καθηγήτρια, η ίδια ήθελε να βγάλει από την αίθουσα τον 11χρονο μαθητή γιατί ήταν ατίθασος, ωστόσο λόγω του ότι τον τράβηξε, του προκάλεσε μώλωπες.

Ο ανήλικος, όταν σχόλασε, πήγε στους γονείς του και τους έδειξε τα τραύματα που φέρονται να προκλήθηκαν από την καθηγήτριά του, και στην συνέχεια προχώρησαν σε σχετική καταγγελία στον Αστυνομικό σταθμό Αγ. Ιωάννη στην Λεμεσό.

Η καθηγήτρια αναμένεται την Παρασκευή 2/2 να καταθέσει σχετικά, στην Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ προς Τουφάν Έρχιουρμαν: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

ΟΗΕ προς Τουφάν Έρχιουρμαν: «Ανυπομονώ να συνεργαστούμε για μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, για την ανάδειξή του, απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες. Στο μήνυμά του, ο Γενικός Γραμματέας αναφέρει ότι ανυπομονεί να συνεργαστούν για την επίτευξη μιας μόνιμης λύσης στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE