Τρελό πρόστιμο σε Μαχρέζ η Λέστερ

Τρελό πρόστιμο σε Μαχρέζ η Λέστερ

Ο Ριάντ Μαχρέζ δεν εμφανίστηκε για δεύτερη μέρα στην προπόνηση της Λέστερ και η διοίκηση προχώρησε στην επιβολή αυστηρού προστίμου.

Η Μάντσεστερ Σίτι καιγόταν για τον Μαχρέζ, η Λέστερ έφτασε στο σημείο να ζητάει πάνω από 100 εκατ. ευρώ και φυσικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Ο Αλγερινός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν εμφανίστηκε στις δυο τελευταίες προπονήσεις.

Ο Μαχρέζ δεν έχει καμία επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι πάντως πέρασαν στην αντεπίθεση επιβάλλοντάς του πρόστιμο 200 χιλιάδων λιρών. Η κατάσταση είναι στα άκρα και αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση του παίκτη. 

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE