«Ο Ολυμπιακός εξευτελίζει το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο»!

«Ο Ολυμπιακός εξευτελίζει το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο»!

Ανακοίνωση-κόλαφος από την ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού, τον οποίο κατηγορεί ευθέως για κατατρομοκράτηση ανθρώπων και παρακίνηση σε πράξεις βίας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής!

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, τονίζει πως για τον Ολυμπιακό θα επιληφθούν πλέον τα αρμόδια όργανα και ότι στόχος του είναι να αποσταθεροποιήσει κάθε διαδικασία εξυγίανσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-βόμβα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που έρχεται μετά το αίτημα του Ολυμπιακού να αντικατασταθούν οι διαιτητές του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ:

«Η σημερινή προκλητική ‎επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής των θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου και κάθε υγιώς σκεπτόμενου Έλληνα φιλάθλου.

Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες, ύβρεις και συκοφαντικές αναφορές στοχοποιούν επαγγελματίες, εργαζομένους και οικογενειάρχες και σπιλώνουν σε εθνικό δίκτυο υπολήψεις, με στόχο την κατατρομοκρατηση τους ενόψει ενός ποδοσφαιρικου αγώνα, που κάποιοι αποφάσισαν να μετατρέψουν σε “ρωμαϊκή αρένα”, αποβλέποντας σε μικροπολιτικά οφέλη για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Είναι προφανές δε ότι πλέον μετέρχονται κάθε μεθόδου προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν κάθε διαδικασία εξυγίανσης. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν διστάζουν μάλιστα να εξευτελίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας μας και σε διεθνές επίπεδο.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πρόκειται να εμπλακεί σ αυτή την προσχεδιασμένη αθλιότητα!

Εφεξής τον λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα, στα οποία θα παραπεμφθεί όποιος τορπιλίζει το ήπιο κλίμα των αγώνων, δημιουργεί κίνδυνο πρόκλησης κρουσμάτων βίας στα γήπεδα και προκαλεί με τη συμπεριφορά του το δημόσιο αίσθημα και το φίλαθλο πνεύμα».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.