Aποθέωση Ουζουνίδη – Κουρμπέλη από οπαδούς του Παναθηναϊκού

Aποθέωση Ουζουνίδη – Κουρμπέλη από οπαδούς του Παναθηναϊκού

Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και τόνισαν στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε παιχνίδι.

O κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έχει απομείνει για να στηρίξει και να βοηθήσει στην αποφυγή της κατάρρευσης, από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος διέκοψε τη χρηματοδότηση και άλλοι εύποροι φίλοι του Τριφυλλιού δεν έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Οι οργανωμένοι οπαδοί θέλησαν να τονώσουν το ηθικό του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του, καθώς και των ποδοσφαιριστών και επισκέφτηκαν το “Γεώργιος Καλαφάτης”, πριν την προπόνηση της Πέμπτης (1/2) που ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17:00.

Οι οπαδοί ανέφεραν στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε παιχνίδι και τους τόνισαν ότι εκτιμούν τη στάση τους απέναντι στο Σύλλογο, σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία.

Φυσικά, στο επίκεντρο βρέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης λόγω της άρνησης του να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. “Μας απέδειξες ότι φοράς παντελόνια και σεβάστηκες τον Παναθηναϊκό, σ’ ευχαριστούμε” ανέφεραν οι οπαδοί στον αρχηγό της ομάδας.

Επίσης, ο Ουζουνίδης αποθεώθηκε για άλλη μία φορά και οι οπαδοί τον προέτρεψαν να συνεχίσει να δουλεύει και να μην… κάνει τη χάρη σε όσους επιδιώκουν την παραίτηση του. “Μαρίνο, κράτα γερά, είμαστε μαζί σου ως το τέλος” ήταν το μήνυμα των οργανωμένων στον 50χρονο προπονητή.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE