Στο ίδιο γήπεδο… ένα χρόνο μετά!

Στο ίδιο γήπεδο… ένα χρόνο μετά!

Ο Καλό στο παιχνίδι με την Πάφο κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ένα γκολ το οποίο αποδείκτηκε «χρυσό» αφού χάρη σε αυτό η «Κυρία» πήρε το τρίποντο και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47βαθμούς.

Το αξιοσημείωτο όμως όλης αυτής της υπόθεσης είναι ότι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Βαρωσιώτικου συλλόγου είχε να δει δίχτυα ξανά πριν από ένα χρόνο (11 Ιανουαρίου 2017) στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, το οποίο μάλιστα ήταν και στο ίδιο γήπεδο, το «Στέλιος Κυριακίδης».

Ίδιο γήπεδο, ίδιος μήνας, σκόρερ ο Καλό αλλά… διαφορετικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE