Στο ίδιο γήπεδο… ένα χρόνο μετά!

Στο ίδιο γήπεδο… ένα χρόνο μετά!

Ο Καλό στο παιχνίδι με την Πάφο κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ένα γκολ το οποίο αποδείκτηκε «χρυσό» αφού χάρη σε αυτό η «Κυρία» πήρε το τρίποντο και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47βαθμούς.

Το αξιοσημείωτο όμως όλης αυτής της υπόθεσης είναι ότι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Βαρωσιώτικου συλλόγου είχε να δει δίχτυα ξανά πριν από ένα χρόνο (11 Ιανουαρίου 2017) στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, το οποίο μάλιστα ήταν και στο ίδιο γήπεδο, το «Στέλιος Κυριακίδης».

Ίδιο γήπεδο, ίδιος μήνας, σκόρερ ο Καλό αλλά… διαφορετικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.