Στο ίδιο γήπεδο… ένα χρόνο μετά!

Στο ίδιο γήπεδο… ένα χρόνο μετά!

Ο Καλό στο παιχνίδι με την Πάφο κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ένα γκολ το οποίο αποδείκτηκε «χρυσό» αφού χάρη σε αυτό η «Κυρία» πήρε το τρίποντο και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 47βαθμούς.

Το αξιοσημείωτο όμως όλης αυτής της υπόθεσης είναι ότι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Βαρωσιώτικου συλλόγου είχε να δει δίχτυα ξανά πριν από ένα χρόνο (11 Ιανουαρίου 2017) στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, το οποίο μάλιστα ήταν και στο ίδιο γήπεδο, το «Στέλιος Κυριακίδης».

Ίδιο γήπεδο, ίδιος μήνας, σκόρερ ο Καλό αλλά… διαφορετικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE