ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη για κλοπή αλλά τον βρήκαν με οπλοστάσιο

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη για κλοπή αλλά τον βρήκαν με οπλοστάσιο

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) Ελληνοκύπριος για υπόθεση κλοπή τετράτροχης μοτοσυκλέτας αλλά μετά την έρευνα στην οικία του βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο.

Συγκεκριμένα 33χρονος Ελληνοκύπριος που διαμένει στην Πάφο συνελήφθη στις 15:40 για υπόθεση κλοπής τετράτροχης μοτοσυκλέτας αξίας 6,000 Ευρώ η οποία ανήκει σε 42χρονο.

Το συγκεκριμένο αδίκημα διαπράχθηκε ανήμερα των Φώτων (6 Ιανουαρίου).

Στον έλεγχο όμως που διενέργησε η Αστυνομία στο σπίτι του ανευρέθηκαν αεροβόλο πιστόλι και οπλότοξο (βαλλίστρα) με έξι τόξα για τα οποία δεν κατείχε σχετικές άδειες.

Για το συγκεκριμένο αδίκημα ο νεαρός 33χρονος επανασυνελήφθη η ώρα 16:50.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE