Πρωτοφανείς απειλές από σύμβουλο Ερντογάν: «Θα σπάσουμε τα πόδια σε όποιον Ελληνα ανέβει στα Ιμια»

Πρωτοφανείς απειλές από σύμβουλο Ερντογάν: «Θα σπάσουμε τα πόδια σε όποιον Ελληνα ανέβει στα Ιμια»

«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Καρντάκ (Ιμια) στο Αιγαίο» τόνισε ο επικεφαλής συμβούλου του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ.

Νέες απειλές εναντίον της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης για τα Ίμια εκτόξευσε σήμερα η Τουρκία δια του επικεφαλής συμβούλου του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, λίγες μέρες μετά περιστατικό στα Ιμια με αφορμή τη ρίψη στεφάνου από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
  
Ο Μπουλούτ απείλησε με δηλώσεις τους σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η χώρα του θα σπάσει τα χέρια και τα πόδια οποιουδήποτε τολμήσει να ανέβει στα Ίμια.

«Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Φόνος στα Κονιά: Στο κελί για 8 μέρες ο 58χρονος - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE