ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ωμή παρέμβαση στις εκλογές η απόσυρση χάρτη Ακιντζί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την απόσυρση του χάρτη που κατέθεσε στη Γενεύη ο Μουσταφά Ακιντζί σχολίασε με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε «ξεκάθαρη παρέμβαση» του Μουσταφά Ακιντζί στις προεδρικές εκλογές, την απόσυρση του χάρτη.

Σημείωσε επίσης ότι δημιουργεί ερωτηματικά ο χρόνος που επέλεξε να δημοσιοποιήσει την απόσυρση το «προεδρικό» των κατεχομένων, ενώ εξήγησε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έχει αποσύρει τις προτάσεις του Κραν Μοντανά από τον Ιούλιο.

Υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα επικοινωνήσει με τα Ηνωμένα Έθνη και ότι δεν θα παρασυρθεί από το προεκλογικό κλίμα.

Σχόλιο έκανε και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE