Ενδεικτικά είναι τα προγράμματά τους για την Πέμπτη (1/2).
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ή αναμενόταν να έχει συναντήσεις με τον Σύνδεσμο Καταθετών Λαϊκής, με αντιπροσωπεία του κόμματος «Εγώ ο Πολίτης», με τον Σύνδεσμο Κατόχων Αξιογράφων.
Έπειτα, θα δεχθεί στις 11:00 την Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους και στις 12:00 μέλη της Γραμματείας του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών στο Προεδρικό.
Από την άλλη, ο Σταύρος Μαλάς αναμενόταν να συναντηθεί με την ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών στις 10:00.
Αν και κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη η σύναψη συνεργασίας, οι εναπομείναντες υποψήφιοι είτε για τυπικούς λόγους είτε για κάτι άλλο, δεν τα βάζουν κάτω.
Βέβαια, επαναλαμβάνουν αμφότεροι τη φράση «κοινωνική συμμαχία», επιχειρούντες να καταδείξουν τη διαλλακτικότητά τους.
Α.Μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Τα είπαν και στα γαλλικά – Τέλειωσαν τα ψέματα