ΠΑΦΟΣ: Μπουρλότο σε αυτοκίνητο με κλοπιμαίες πινακίδες

ΠΑΦΟΣ: Μπουρλότο σε αυτοκίνητο με κλοπιμαίες πινακίδες

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν πυροσβεστική υπηρεσία και αστυνομία Πάφου ύστερα από πληροφορία για φωτιά σε όχημα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η φωτιά προκλήθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στο όχημα που ήταν σταθμευμένο παρά την λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου απέναντι από την κλινική Ευαγγελισμός στην Πάφο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία και το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από επιτόπιες εξετάσεις ωστόσο που διενέργησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, φαίνεται ότι το όχημα έφερε πινακίδες εγγραφής οι οποίες ήταν κλοπιμαίες.

Η σκηνή φρουρείται ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα γίνουν με το πρώτο φως της ημέρας προκειμένου να διαφανούν τα στοιχεία του οχήματος και τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE