ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 17χρονος – Ήθελε να περάσει φωτοβολίδες στο Τσίρειο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 17χρονος – Ήθελε να περάσει φωτοβολίδες στο Τσίρειο

Στη σύλληψη νεαρού οπαδού προχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) η Αστυνομία έξω από το Τσίρειο στάδιο και στο περιθώριο του αγώνα Απόλλων-ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.50μ.μ. χθες, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο, μέλη της Αστυνομίας, που περιπολούσαν περιμετρικά του σταδίου, είδαν τον 17χρονο, να προσπαθεί να ρίξει προς την δυτική κερκίδα, ένα σακίδιο. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν τον νεαρό και από έρευνα που ακολούθησε στο σακίδιο, διαπιστώθηκε ότι περιείχε 16 φωτεινά σήματα χειρός (πυρσούς).

Ο 17χρονος συνελήφθη αμέσως για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE