Στην εκπομπή η «Αλήθεια καίει» στο Capital, άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές με την κα Ελένη να κάνει παρέμβαση και να δηλώνει πως πριμοδοτήθηκε ο Μαλάς για να κερδίσει τον Νικόλα Παπαδόπουλο.
Πέραν της καταγγελίας της αναφέρθηκε και στο στέλεχος του ΔΗΣΥ Μιχάλη Βασιλείου αναφορικά με τους αντιστασιακούς, οι οποίοι όπως είπε δολοφονήθηκαν από τον Γρίβα και την ΕΟΚΑ Β΄, ενώ κατέληξε ωρυόμενη: «Είσαστε προδότες»
Ο παρουσιαστής δεν ανέχτηκε τους χαρακτηρισμούς της και έδωσε εντολή όπως η συγκεκριμένη κυρία αποκλειστεί δια παντός από το να πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή.
Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.