Στην εκπομπή η «Αλήθεια καίει» στο Capital, άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές με την κα Ελένη να κάνει παρέμβαση και να δηλώνει πως πριμοδοτήθηκε ο Μαλάς για να κερδίσει τον Νικόλα Παπαδόπουλο.
Πέραν της καταγγελίας της αναφέρθηκε και στο στέλεχος του ΔΗΣΥ Μιχάλη Βασιλείου αναφορικά με τους αντιστασιακούς, οι οποίοι όπως είπε δολοφονήθηκαν από τον Γρίβα και την ΕΟΚΑ Β΄, ενώ κατέληξε ωρυόμενη: «Είσαστε προδότες»
Ο παρουσιαστής δεν ανέχτηκε τους χαρακτηρισμούς της και έδωσε εντολή όπως η συγκεκριμένη κυρία αποκλειστεί δια παντός από το να πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή.
Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.