ΕΛΛΑΔΑ: Δεν γνωρίζει ο πατέρας ότι στο τροχαίο χάθηκαν σύζυγος και κόρη

ΕΛΛΑΔΑ: Δεν γνωρίζει ο πατέρας ότι στο τροχαίο χάθηκαν σύζυγος και κόρη

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 47χρονος πατέρας που τραυματίστηκε βαρύτατα στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Αγία Πελαγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο από την ΜΕΘ καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει αισθητά βελτιωθεί. «Η κατάσταση του 47χρονου είναι αισθητά βελτιωμένη. Έχουν ολοκληρωθεί τα κυριότερα χειρουργεία και έχει σταθεροποιηθεί. Έχει επαφή με το περιβάλλον και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την ΜΕΘ και να μεταφερθεί στην κλινική», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος.

Δεν γνωρίζει ότι «έχασε» την σύζυγο και την κόρη του

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 47χρονος άνδρας ακόμα δεν γνωρίζει πως σε αυτό το τροχαίο ξεκληρίστηκε η οικογένειά του καθώς «έχασε» την γυναίκα του Δέσποινα και την κόρη του Μαίρη, οι οποίες ήδη αναπαύονται στη γη της Ρόδου.

«Ακόμα δεν του έχουμε ανακοινώσει τους θανάτους της συζύγου του και της κόρης του καθώς θέλουμε πρώτα να σταθεροποιηθεί 100% και στη συνέχεια να τον ενημερώσουμε», επεσήμανε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε πως όταν κριθεί από τους γιατρούς θα ενημερωθεί με την συνδρομή ειδικής ομάδας ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ.

Τέλος, στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η 15χρονη Χριστίνα η οποία σύμφωνα με τον κ. Τασσόπουλο η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή.

Από cretapost

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE