ΓΣΠ: 55χρονος Σαλαμιναίος πέταξε καρέκλα στο γήπεδο - Του πέρασαν χειροπέδες

ΓΣΠ: 55χρονος Σαλαμιναίος πέταξε καρέκλα στο γήπεδο - Του πέρασαν χειροπέδες

Υπόθεση οχλαγωγίας και ρίψης αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου, σε σχέση με τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, που διεξήχθη την Τρίτη 30/1, μεταξύ των ωρών 7 και 9.00μ.μ., στο Γ.Σ.Π., στην Λευκωσία, όπου σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 55χρονος πέταξε κάθισμα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 55χρονο ο οποίος φέρεται να ενέχεται στη διάπραξη των αδικημάτων.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης ο 55χρονος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος γύρω στις 11.40 το βράδυ της Τρίτης 30/1 και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE