Όλο και πιο κάτω ο Πιατκόφσκι…

Όλο και πιο κάτω ο Πιατκόφσκι…

Τον θυμόμαστε από την σεζόν 2015-16 όταν φόρεσε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ και δεν μπόρεσε να προσφέρει το παραμικρό. Είχε έρθει με μεγάλες προσδοκίες αλλά δε δικαίωσε όσους πίστεψαν πάνω του.

Από την περσινή σεζόν αγωνίζεται στην Βίσλα Πλοκ όπου σε 1,5 χρόνο είχε 30 συμμετοχές και 5 τέρματα. Οι εμφανίσεις του όμως δεν ήταν και οι καλύτερες και ήδη βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 33ρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει με την Miedź Legnica, πολωνική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία της χώρας και προσπαθεί να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Πιατκόφσκι πήγε εκεί για να τη βοηθήσει. Θα τα καταφέρει ή θα πάει ακόμη πιο χαμηλά ο Πολωνός;

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.