Bαρύς…

Bαρύς…

Τους θύμισε Φελτχούϊζεν ο Μιχαήλοφ τους Ομονοιάτες, με την… πατσάρκα που έδωσε στη μπάλα, με αποτέλεσμα να σημειώσει το μοναδικό της γκολ η Νέα Σαλαμίνα. 

Στη συνέχεια ο Βούλγαρος κίπερ έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Δεν το έδειξε μόνο χτες, αλλά γενικότερα στα παιχνίδια που υπερασπίστηκε την εστία του τριφυλλιού. Ότι είναι βαρύς και επηρεασμένος από την αποχή. 

Γι αυτό άλλωστε ο Πέτεφ αποφάσισε να “θυσιάσει” μια μετεγγραφή για τον Γενάρη, για να φέρει τον Σουηδό Αλβμπόγκε. 

Πρόβλεψη; Θα κάνουν καιρό να ξαναδούν τον Μιχαήλοφ κάτω από τα γκολποστ οι οπαδοί της Ομόνοιας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE