Ο παρουσιαστής της κυπριακής tv εξηγεί γιατί είπε 'όχι' στο Survivor

Ο παρουσιαστής της κυπριακής tv εξηγεί γιατί είπε 'όχι' στο Survivor

Ο παρουσιαστής της κυπριακής ερωτική σχέση με το φαγητό, οπόταν δεν θα μπορούσε να αντέξει στον Άγιο Δομίνικο. 

Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος δέχτηκε πρόταση για να πάει στο Survivor, αρνήθηκε και τώρα κάνει τα backstage στο Dancing with the stars.

 Είχες άγχος για το live;

 «Είχα κι έχω, ό,τι κι αν λες, η στιγμή του live μπορεί να φέρει πολλές ανατροπές. Κάθε live είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για εμένα. Καλή διάθεση και χιούμορ να έχουμε» τόνισε στο TV Kous Kous.

 Ήσουν ένας από τους παίκτες που βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις για το Survivor. Τι ήταν αυτό που σε κράτησε πίσω;

 «Συζητούσα και για τον πρώτο και για το δεύτερο κύκλο. Αυτά που με κράτησαν είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου και στο κρατικό κανάλι της Κύπρου, το ΡΙΚ, καθώς και η σχέση αγάπης που έχω με το φαγητό (γέλια). Οσο κι αν ακούγεται αστείο, έχω ερωτική σχέση με το φαγητό.»

 Φοβήθηκες ότι μπορεί το DWTS να προβάλλεται απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

 «Το «Dancing» είναι εξαιρετικό πρόγραμμα, διαφορετικού περιεχομένου. Είμαι σίγουρος ότι θα χαράξει τη δική του ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.»

 Πώς κρίνεις το ότι τα show και τα ριάλιτι πλέον πρωταγωνιστούν στην αρένα της tv;

 «Ο κόσμος έδειξε στους ιθύνοντες των καναλιών ότι αναζητά διαφορετικό πρόγραμμα, σόου με λάμψη, με επωνύμους στην πρώτη γραμμή, μεγάλες και ακριβές παραγωγές.. Νομίζω όχι το δεύτερο μισό της σεζόν θα έχει ενδιαφέρον.»

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE