ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης 18χρονης

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης 18χρονης

Φως στα αίτια του θανάτου νεαρής από τη Σκωτία, χθες, στην Πάφο, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργήσει στις 10 το πρωί η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η άτυχη νεαρή, ηλικίας 18 ετών, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία, η οποία διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 18χρονη μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή είχε χαμηλούς σφυγμού, δυσκολία στην αναπνοή της και της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.

Ακολούθως, επειδή δεν σημειώθηκε βελτίωση της υγείας της, στις 18:40 κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από την επί καθήκοντι ιατρό.

Όπως ανέφεραν οι γονείς της στους ιατρούς, η νεαρή ήταν αλλεργική σε κάποια φαγητά και έπασχε από χρόνιο άσθμα.

Να σημειωθεί ότι ενώ στην αρχή κυκλοφόρησε ότι η άτυχη κοπέλα ήταν 16 ετών, εντούτοις γνωστοποιήθηκε ότι ήταν 18.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE