Έχασε τη ψυχραιμία του…

Έχασε τη ψυχραιμία του…

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας, Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο φινάλε του Α΄ ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα… ενός λεπτού και να αποβληθεί!

Βέβαια, με το σκορ στο 3-1 και την τροπή που είχε πάρει το παιχνίδι, δεν μπορεί να λεχθεί ότι “κρέμασε” την ομάδα του, όμως στερεί από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη τη βασική του επιλογή για τον “άσο”, στον “τελικό” της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο “Αμμόχωστος”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

Δημοσκόπηση ΣΙΓΜΑ: «Ντέρμπι» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ και ο «παράγοντας» Οδυσσέας Μιχαηλίδης - Σημαντικές οι Βουλευτικές αλλά… πόσοι θα πάνε στην κάλπη;

«Στον αστερισμό των Βουλευτικών Εκλογών» κινείται η πολιτική σκηνή και το ΣΙΓΜΑ προχώρησε σε μεγάλη παγκύπρια δημοσκόπηση πραγματοποιώντας 1,144 συνεντεύξεις.