Θα επέστρεφε στην Κύπρο μέσω Αθηνών ο αποβιώσας πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ

Θα επέστρεφε στην Κύπρο μέσω Αθηνών ο αποβιώσας πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ

Μοιραίο αποδείχθηκε το επαγγελματικό ταξίδι του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή, Γιώργου (Κόκου) Γεωργίου στο εξωτερικό.

 Διαβάστε σχετικά: Πέθανε γνωστός Κύπριος δικηγόρος από ανακοπή καρδιάς

Ο 69χρονος βρισκόταν στην Ισπανία και επρόκειτο να επιστρέψει στην Κύπρο μέσω Αθηνών. Ωστόσο, υπέστη εμβολή στο πόδι εν πτήσει και έτσι εισήχθη σε νοσοκομείο στην Ελλαδική πρωτεύουσα.

Το πρόβλημα υγείας του, έμελλε να αποβεί μοιραίο. Κι αυτό γιατί στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του, καθώς επηρεάστηκαν οι πνεύμονες και τα νεφρά του. Την Τρίτη (30/01) το απόγευμα υπέστη καρδιακό επεισόδιο με τους γιατρούς να αδυνατούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος δικηγόρος που έσβησε πρόωρα σε ηλικία 69 ετών είχε διατελέσει μεταξύ άλλων επαρχιακός γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ καθώς και του ΔΗΣΥ Λάρνακας, ενώ εξελέγη Βουλευτής εκπροσωπώντας την πόλη του Ζήνωνα το 1981.

Ο 69χρονος που είχε αναλάβει ως συνήγορος υπεράσπισης υποθέσεις που απασχόλησαν το παγκύπριο, καταλείπει σύζυγο και δύο θυγατέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.