«Πρωτόγνωρη περίοδος, δύσκολοι μήνες!»

«Πρωτόγνωρη περίοδος, δύσκολοι μήνες!»

Δηλώσεις μετά το τέλος του ματς κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα παραχώρησε στην κάμερα της Primetel ο αμυντικός της Ομόνοιας Λουκάς Βύντρα.

Δείτε τις δηλώσεις:

«Η ομάδα δουλεύει διαφορετικά. Σε κάθε παιχνίδι προσαρμοζόμαστε στην ομάδα που είναι να παίξουμε. Δουλεύουμε και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όλη η ομάδα επιτίθεται και αμύνεται και έρχονται τα αποτελέσματα.

 Ήταν μια πρωτόγνωρη περίοδος και εμπειρία, ήταν δύσκολοι μήνες. Είναι παρελθόν, κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο, εκεί είναι ο καθρέφτης κάθε ποδοσφαιριστή. Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να γινόμαστε καλύτεροι.

Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα όπως και το επόμενο. θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας για θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.