Πρώτη «μαχαιριά» Μαύρου στην… πρώην του!

Πρώτη «μαχαιριά» Μαύρου στην… πρώην του!

Ο Κύπριος επιθετικός της ΑΕΛ, Γιάννης Μαύρου, άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Ο Μαύρου εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΛ προ ετών από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Πρώτο παιχνίδι βασικός στην τρέχουσα περίοδο ο Μαύρου και πρώτο του γκολ με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE