Πρώτη «μαχαιριά» Μαύρου στην… πρώην του!

Πρώτη «μαχαιριά» Μαύρου στην… πρώην του!

Ο Κύπριος επιθετικός της ΑΕΛ, Γιάννης Μαύρου, άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Ο Μαύρου εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΛ προ ετών από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Πρώτο παιχνίδι βασικός στην τρέχουσα περίοδο ο Μαύρου και πρώτο του γκολ με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE