Ακολούθησε τον έρωτα της ζωής του και ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο στην Κύπρο!

Ακολούθησε τον έρωτα της ζωής του και ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο στην Κύπρο!

Το όνομα του δεν το γνωρίζουν πολλοί στο νησί μας, ούτε φυσικά και την καριέρα του στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια όπως και ο ίδιος εξομολογείται. Δεν δίστασε όμως στιγμή στο να αλλάξει ομάδα, χώρα, συνήθειες για χάρη της αγαπημένης του.

Ο λόγος για τον Vinny Faherty τον 30χρονο Ιρλανδό μεσοεπιθετικό-επιθετικό ο οποίος άφησε την χώρα του και την ομάδα ώστε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του στην Κύπρο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις St Patrick’s Athletic, Dundalk, Galway United και Sligo Rovers που θεωρούνται από τις μεγάλες ομάδες της Ιρλανδίας, κατηφόρισε όμως στο νησί μας μια και η σύντροφος του εργάζεται στα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE