ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό και εάν είναι «μπαμ»! Από τον Απόλλωνα στην «Μπάρτσα» (δηλώσεις)

Αυτό και εάν είναι «μπαμ»! Από τον Απόλλωνα στην «Μπάρτσα» (δηλώσεις)

Μέσω της ιστοσελίδας της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Barcelona FA, γνωστοποιείται η σπουδαία μεταγραφή της ομάδας με την διεθνή Κύπρια παίκτρια, Χριστιάνα Σολωμού, η οποία για χρόνια ήταν στην Απόλλων Ladies, ενώ παρουσιάζονται και δηλώσεις της.

Αναλυτικά:

«Με τον πιο επίσημο τρόπο δια στόματος Προέδρου, ήρθε η μεταγραφική ανακοίνωση για την ομάδα την περασμένη Κυριακή. Ο κ. Γενεθλίου σε δηλώσεις σου στην Cytavision ανέφερε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ανακοινώνοντας την 24χρονη Χριστιάνα Σολωμού. Με αυτή την ανακοίνωση η Διοίκηση της ομάδας κάνει πράξη τα όσα διαλαλεί κατά καιρούς, υποστηρίζοντας και επενδύοντας στο εγχώριο προϊόν.

Η Σολωμού στον περσινό τελικό κυπέλλου ήταν αντίπαλος της ομάδας μας

Πολλά λόγια δε χρειάζονται για την Σολωμού αφού όσοι ασχολούνται με το Γυναικείο γνωρίζουν την ποδοσφαιρική της αξία. Η τέσσερις φορές βραβευμένη ως η καλύτερη Κύπρια ποδοσφαιρίστρια, με τεράστιες εμπειρίες στο χώρο κατακτώντας 7 Πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα με τις Apollon Ladies, αλλά και παρουσία στο Uefa Women’s Champions League δήλωσε τα ακόλουθα στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας:

«Πρώτος και σημαντικότερος μου στόχος είναι να επανέλθω το συντομότερο δυνατό υγιείς στα γήπεδα ούτως ώστε να μπορέσω να προσφέρω στην ομάδα. Oι στόχοι της ομάδας ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς μου οι οποίοι δεν είναι άλλοι, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλου και γιατί όχι μία καλή πορεία στη διοργάνωση του Champions league. Σίγουρα δεν είμαι άμεσα έτοιμη να αγωνιστώ αλλά η διαδικασία αποκατάστασης του τραυματισμού μου, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, και ανυπομονώ να μπω κανονικά στους ρυθμούς της ομάδας. Η ομάδα με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας, αντικατοπτρίζοντας το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει, το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα στη πολύ καλή πορεία που έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν παρά τον τραυματισμό μου και υπόσχεση μου είναι να την ανταποδώσω μέσα από το γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Απάντησε στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ  - «Φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ»

ΠτΔ: Απάντησε στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ - «Φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ»

Το ΑΚΕΛ φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε σχέση με το θέμα των 28 παράτυπων μεταναστών στη νεκρή ζώνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top