Η συνάντηση της Μπιριντσί με την κα Μαρούλλα και ο συγκινητικός διάλογος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η συνάντηση της Μπιριντσί με την κα Μαρούλλα και ο συγκινητικός διάλογος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινητικό διάλογο με Ελληνοκύπρια είχε η Ντενίζ Μπιριντσί, σύμφωνα με ανάρτηση της τελευταίας στο facebook.

Επιμέλεια Ιάκωβος Ιακώβου

Η Μπιριντσί, την οποία γνωρίσαμε στις τελευταίες Ευρωεκλογές ως υποψήφια του κόμματος ΔΡΑΣυ-Eylem (2014), μετέφερε μάλιστα το περιεχόμενο του εν λόγω διαλόγου.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευση της στο Facebook η Μπιριντσί, γνώρισε την κυρία Μαρόυλα σε υπεραγορά (προφανώς στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές) που βρίσκεται κοντά στο οδόφραγμα.

Αφού πρώτα, όπως αναφέρει, η ευγενέστατη κ. Μαρούλα την βοήθησε να κάνει τα ψώνια της από την λαχαναγορά της υπεραγοράς, στην συνέχεια ξεκίνησαν την συζήτηση.

Το συγκινητικό της όλης αναφοράς ήταν το γεγονός ότι όταν η Μπιριντσί δήλωσε στην «κυρία Μαρούλα» ότι ήταν Τουρκοκύπρια, αυτή παρά το αρχικό της σοκ, της είπε ότι «είμαστε ούλοι το ίδιο κόρη μου. Άνθρωποι που είμαστε».

Μετά ξεκίνησαν συζητήσεις για τις εποχές όπου Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ζούσαν μαζί.

Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευση της Μπιριντσί για το θέμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημερώνει τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ -Σε εξέλιξη το Εθνικό Συμβούλιο

Συνήλθε σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE