ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο της πόλης! – Δεν χωρούσε στο… παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επεισόδιο σε εκλογικό κέντρο της πόλης! – Δεν χωρούσε στο… παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιος είπε ότι όλα τα ευτράπελα του α΄ γύρου των εκλογών έχουν αναδειχθεί;

Είναι ενδεικτικό αυτό που έγινε σε εκλογικό κέντρο της Λάρνακας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό του Αγίου Λαζάρου. Ευτράπελο που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Σε κάποια στιγμή κι ενώ η διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν σε εξέλιξη, γνωστός Λαρνακέας, ονόματι Σαββής, άρχισε να φωνασκεί!

Ο λόγος της αγανάκτησής του ήταν το μέγεθος του παραβάν, το οποίο βάσει των λεγομένων του προωθούσε… σωματικό ρατσισμό.

«Εν ημπορώ να ψηφίσω. Εν με χωρεί το παραβάν!» άρχισε να λέει μεγαλοφώνως ο Σαββής. Το επεισόδιο ευτυχώς έληξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με τον επί καθήκοντι αστυνομικό να κάνει αμέσως τις απαραίτητες συστάσεις και τον Σαββή να ψηφίζει κανονικά.

Πάντως, ο δημοφιλής Σαββής με δηλώσεις του στη στήλη ΠΑΡΑ-THEMA επιμένει: «Και οι εύσωμοι έχουν ψυχή. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα. Η νομοθεσία πρέπει να αλλάξει, ώστε να μπορούμε κι εμείς οι ευτραφείς να ψηφίζουμε άνετα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE