'Βασιλιάς' στην Αγλαντζιά ο Μάριος Πρίαμος

'Βασιλιάς' στην Αγλαντζιά ο Μάριος Πρίαμος

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Στα τελευταία του σχέδια περιλαμβάνεται και ο Δήμος Αγλαντζιάς. 

Τις φήμες ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα είναι ο "βασιλιάς καρνάβαλος" της Αγλαντζιάς επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλμπος Πετρίδης. 

Ο Χαράλαμπος Πετρίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ThemaOnline αποκάλυψε ότι ο φιναλίστ του Survivor εκτός από τον ρόλο του ως βασιλιάς καρνάβαλος θα διοργανώσει και "Survivor" στα πλαίσια της καρναβαλίστικης διάθεσης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE